Καλώς ήρθατε στο Chat μας!

Απο το 2010 δίνουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να διασκεδάζουν,να κάνουν νέες γνωριμίες και να μοιράζονται τoν ελεύθερο χρόνο της ημέρας με τους φίλους τους. Εδώ μπορούμε να ακούσουμε μουσική, να μιλήσουμε στα μικρόφωνα,να συνομιλήσουμε με άλλα μέλη μέσω κάμερας, να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε, αλλά και ότι άλλο μας απασχολεί γύρω από την ζωή μας . Εχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια βάση με χιλιάδες μέλη.Μέλη δοκιμασμένα, που είναι σίγουρο ότι και με την δική σας προσθήκη θα πετύχουμε μια ευχάριστη παρέα. Ένας χρυσός κανόνας που όλοι θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας κατά την διαμονή σας εδώ,είναι πως ποτέ δεν θα πρέπει να μπερδεύετε τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό! Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση. Η ομάδα του Adieksodos.gr

Image 01

Μπορειτε επισης να μπειτε στο site Μας Adieksodos Social Network Το πρωτο ελληνικο κοινωνικο δικτυο. που φιλοδοξεί να ενώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων της διασποράς των 5 ηπείρων, αλλά και όλους τους μη Έλληνες φίλους παγκοσμίως, καθώς επίσης και την προβολή της Ελλάδος Είσοδος

Our Services

Image 02

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis nunc quam, varius ac hendrerit a, volutpat feugiat metus. Donec ligula odio, ultricies at egestas vel, laoreet a magna. Mauris mattis lorem id mi vestibulum non euismod velit aliquam. Vestibulum ultricies viverra odio ac elementum. Donec id orci libero.

Κανόνες Chat

Απαραίτητη προυπόθεση για την εγγραφή στο videochat είναι η ηλικία να είναι άνω των 16 ετών ενώ η χρήση των δωματίων +18 είναι αυστηρώς για μέλη άνω των 18 ετών.. Το adieksodos.net δεν είναι δυνατό, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που δημοσιεύεται από τους χρήστες του στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, οπότε δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. Οι χρήστες-μέλη με την εγγραφή τους και την είσοδο στο videochat συμφωνούν και δεσμεύονται να μην κάνουν χρήση των παρακάτω..

1. Δημοσίευση, ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

2. Πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.. Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

3. Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του adieksodos.net

4. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.

5. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).

6. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails). Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση ή/και προώθηση ή/και διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

7. Παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του adieksodos.gr, ή παρακοή των προϋποθέσεων, διαδικασιών και κανόνων χρήσης των δικτύων αυτών.

8. Παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτε